Microsoft

irany_felho

HATÉKONY FELHŐ MEGOLDÁSOK

Irány a felhő!

 

Ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 2000-es évek informatikai fejlődésének egyik legnagyobb hatású változása a “cloud computing” megjelenése és elterjedése volt. A kezdetben leginkább csak adattárolásra és megosztásra használt felhő mára az IT minden területén megkerülhetetlen rugalmasságának, skálázhatóságának és költséghatékonyságának köszönhetően. Az említettek hatására a vállalatok egyre inkább az áramhoz, vagy az internethez hasonlóan rendszeresen fizetett, (így kiszámítható) teljes körű IT szolgáltatásokban gondolkodnak és nem telepített szoftverekben, licencekben.

Az ilyen konstrukciók amellett, hogy támogatják az előfizetők változó felhasználási és üzletviteli igényeit, akár megszabadítják a szerver oldali hardverberuházásoktól és azok üzemeltetésétől, mindemellett nagyvállalati IT megoldásokat adnak akár 1-2 fős kisvállalatok kezébe, ugyanazokkal az SLA-kkal, mint a világ legnagyobb vállalatainak. Hát nem nagyszerű?

 

A Bit Service Kft.  csapata sok éves tapasztalattal, elkötelezett és elismert Microsoft Cloud megoldásszállítóként áll Ügyfelei rendelkezésére felhő környezetek kialakítása és bevezetése, felhő migráció, cloud licencek szállítása, cloud megoldások oktatása, témakörökben. Figyelmükbe ajánljuk a Referenciáink menüpont alatt található sikeres projektjeinket a teljesség igénye nélkül.