Céges adatok és postafiókok maximális biztonságban a Microsoft felhőmegoldásaival

Ügyfél: Budapesti székhelyű, magyar tulajdonú 300+ fős gyártó cég

Megoldásra váró ügyféligény:

A földi (on premise) Microsoft Exchange Szerver szoftver verziója régi, az azt futtató hardver környezet elavult volt, frissítésük, cseréjük szükségessé vált, illetve több postafiók kompromittálódott egy külső, adathalász támadás során, ami alapján egyértelműen kiderült, hogy IT biztonsági területen sem teljesíti az elvárt szintet. Szükség volt egy olyan, megfelelő hardver performanciát nyújtó e-mail kiszolgálóra, amely amellett, hogy a legfrisebb szoftver verziókkal rendelkezik, biztonságban tudhatja a cég az itt tárolt adatait, a külső támatások ellen is hatékonyabb védelmet ad és mindemellett üzemeltetése és skálázhatósága is egyszerűbb, kiszámíthatóbb a jelenleginél.

consalta-bitservice-mw-e-book-remote-work-fb-banner-v1

Javasolt megoldás:

Microsoft Exchange Online alapú e-mail szolgáltatás az Azure Information Protection Plan 1 és az Advanced Threat Protection Plan 1 szolgáltatásokkal kiegészítve a maximális biztonság érdekében.

 

Végeredmény:

Ügyfelünk elégedetten használja immár az egyik legkorszerűbb e-mail kiszolgáló szolgáltatásait, amelyet jogosultság birtokában bárhol, bármikor, bármiről elérhet, mindemellett nyugodt lehet afelől, hogy adatai a szolgáltatást nyújtó kiszolgálókon a Microsoft üzemeltetésében biztos kezekben vannak. A megoldás skálázható, kiszámítható és új távlatokat nyitott a biztonságos, vállalati kontroll alatt tartható kollaborációt illetően.

#EMS #ATP #AIP #Exchange Online #ModernWork