Microsoft 365 / Modern Workplace

Az új évtized számos olyan technológiai fejlődést hoz magával, amely lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy gyorsabban és intelligensebben, helytől és eszköztől függetlenül dolgozzanak, és bármikor elérhessék a szükséges adatokat. Az Ön cége eljutott már erre a szintre, vagy még csak tervezik a változtatásokat, fejlesztéseket ezekért a célokért?

A munkatársak hatékonyságának növelése minden vállalkozás számára kiemelt cél kell, hogy legyen. A modern munkahelyeken az innovatív technológiák jelentős szerepet játszanak az üzleti funkciók összekapcsolásában, az akadályok elhárításában, a munkahelyi trendekre való reagálásban és olyan dinamikus környezetek kialakításában, amelyek hatékonyan támogatják a munkavállalók és a munkáltatók legújabb generációját. A munkahelyek modernizálása azonban kihívásokkal is jár. A Microsoft 365 megoldásai megoldást kínálnak a munkatársak aktivitását, a csapatmunkát és az együttműködést támogató modern munkahely kialakításához.

 

Hogyan támogathatja a gyors és hatékony munkavégzést bárhol, bármilyen eszközön?

A Microsoft 365 biztosítja Önnek a hatékony mobil munkavégzéshez szükséges rugalmasságot: hozzáférhet az e-mailjeihez, a naptárakhoz és a fájlokhoz, a csapatmunkát segítő központhoz, valamint az egységes és átfogó megoldásként együttműködő hatékonyságnövelő alkalmazásokhoz. #Teams #SharePointOnline #OneDrive #ExchangeOnline

 

 

m365-modern-swork-menuhoz-2021-dec

#ExchangeOnline

Képes-e csapata bárhol és bármilyen eszközön dolgozni? Mennyivel több munkát tudna elvégezni, ha nem volna az íróasztalához kötve?

Állandó kapcsolatot tarthat, és elérheti e-mailjeit, névjegyeit és naptárait telefonról, táblagépről és számítógépről – akár offline módban is.

 

#Teams

Képesek-e cége munkatársai valós időben együtt dolgozni a fájlokon bárhol, bármilyen eszközön? Mindig naprakész hatékonyságnövelő alkalmazásokat és megfelelő platformot kínál a csapatmunkához, hogy kollégái útközben is hatékonyak lehessenek?

 

A dolgozók aktivitását, a csapatmunkát és az együttműködést támogató digitális mobil munkaterület kialakítása megállíthatatlan trend – ez a fajta digitalizáció ugyanakkor sajátos kihívásokat támaszt. A megfelelő technológia segíthet az üzleti működés optimalizálásában és a csapatok hatékonyságának növelésében.

 

A Microsoft 365 innovatív szolgáltatáscsomag bevezetésével az Ön cége is élvezheti a mobil munkaerő által kínált versenyelőnyt, miközben nem kell aggódnia adatai biztonsága miatt. A csapatmunkára szolgáló központi platform komoly lendületet adhat a hatékonyságnak, és gondoskodhat a projektek megfelelő előrehaladásáról.

A Microsoft 365 nélkülözhetetlen eszközöket kínál azoknak a cégeknek, akik nem engedhetik meg maguknak az időpazarlást vagy a kompromisszumokat a hatékonyság és a biztonság terén.

A Microsoft 365 egyre több olyan cégnél lesz az első számú választás, amelyek nagyobb hatékonyságot szeretnének elérni a mindennapi működés során. Ez a felhőalapú hatékonyságnövelő csomag világszerte több mint egymillió vállalat számára kínál megbízható megoldást.

Csapatmunkával lenyűgöző dolgok érhetők el. A Microsoft 365 központi helyet kínál az együttműködésre, ahol rugalmasan választhat a különböző kapcsolattartási, megosztási és kommunikációs módszerek közül.

Teremtse meg a valós idejű távoli együttműködés feltételeit! Fedezze fel a Microsoft 365-öt, amely levelezést, fájltárolást és csapatmunka-központot biztosít cégének, integrált hatékonyságnövelő alkalmazásokkal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken!

consalta-bitservice-mw-business-case-remote-work-fb-banner-v3