Azure

Az Azure Cloud platformot nem egy kész megoldásként, hanem egy olyan platformként kell elképzelni, amely több, mint 200 terméket és felhőalapú szolgáltatást foglal magába.

Az Azure Cloud platform segítségével többek között IT infrastruktúrák biztonsági mentését valósíthatja meg, teszt környezeteket hozhat létre, alkalmazásokat fejleszthet, helyezhet üzembe és kezelhet akár a felhőben, akár a helyszínen vagy a peremhálózaton, és ehhez szabadon megválaszthatja saját eszközeit és keretrendszerét. Akár elkerülhetőek a drága hardver beruházások, illetve azok üzemeltetésével járó költáségek és kitettségek. Az Azure-ra is, mint minden Microsoft Cloud megoldásra igaz, hogy 24/7 technikai támogatással és nagyvállalati SLA-kkal garantált az üzletfolytonosság.

A Microsoft Azure olyan biztonságos felhőszolgáltatások dinamikusan bővülő gyűjteménye, melyet nem csak az alkalmazások létrehozására, hanem azok kezelésére, üzembehelyezésére, futtatására is tervezték, és  rugalmasságának köszönhetően, ehhez már a saját, jól megszokott eszközeinket és keretrendszereinket is használhatjuk és csatlakoztathatjuk.

azure

ÜZEMELTESSEN A FELHŐBŐL!

Azure, a sokoldalú platform!

Az Azure platform fejlesztők és IT szakemberek millióit szolgálja ki világszerte. A Microsoft többrétegű, a fizikai adatközpontokra, az infrastruktúrára és az Azure-beli üzemeltetésre is kiterjedő biztonságot nyújt számukra. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre bármilyen felmerülő ügyféligény esetén a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken.