Arcserve

Pár szó az Arcserve-ről

 

Az Arcserve megoldásait 150 országban használják:

A nonprofit és professzionális szolgáltató cégektől a technológiai vállalatokon át a kiskereskedelmi óriásokig. Világszerte az ügyfelek sokasága támaszkodik megoldásaikra, hogy biztonságban tartsák adataikat.

Vezető technológiai cégek együttműködésének eredményeként a termékek natívan integrálódnak az Amazon AWS, a Microsoft, a HPE, a NetApp, a Fujitsu, a VMware, a Nutanix és mások megoldásaival.

ArcServe a világ leghosszabb tapasztalattal rendelkező adatvédelmi szakértője, és ezt évtizedek óta bizonyítja.

Az 1983-ban alapított cég 1988-ban dobta piacra az első biztonsági megoldást – ez a tapasztalat egyedülálló az iparágban.

 

Szükséges-e Microsoft 365 adatokat biztonsági menteni?

 

A Microsoft méltán népszerű irodai alkalmazáscsomagja a Microsoft 365 (korábbi nevén Microsoft Office 365) számos előnyt kínál felhasználóinak:

  • Könnyű hozzáférés minden dokumentumhoz bárhonnan és bármilyen eszközről
  • Hatékonyabb csapatmunka és kommunikáció
  • Kiszámítható költségek és még sok más dolog

A Microsoft teljes felelősséget vállal a felhőplatformjuk kritikus fontosságú összetevőiért, például a fizikai és informatikai biztonságért, az alkalmazások működőképességéért, az infrastruktúráért a szolgáltatások mögött és egyebekért. Azonban a legfontosabb: a felhőben tárolt adatok biztonsága a felhasználók feladata és felelősége.

https://learn.microsoft.com/en-us/azure/security/fundamentals/media/shared-responsibility/shared-responsibility.svg

Az Arcserve ebben nyújthat segítséget, hiszen teljes körű megoldást kínál az adatok védelmére az olyan kulcsfontosságú Microsoft 365 munkaterhelésekben, mint az Exchange Online, Teams, Groups, SharePoint, OneDrive, vagy a Public Folders.

Sőt! A gyártó megoldásai segítségével nem csupán a Microsoft 365, hanem a Microsoft Entra ID (korábbi nevén Azure Active Directory), Microsoft Dynamics 365, Salesforce és Google Workspace felhős platformokban tárolt adatok biztonsága is szavatolható.

Ajánlott Arcserve megoldásaink erre a kihívásra