Rólunk

 

A BIT SERVICE Kft. Ügyfelei egyre komplexebb üzleti igényeire kínál újszerű megoldásokat az IT üzemeltetés és a működésfejlesztés területén a folyamatosan változó informatikai világban.

Fiatalos csapatunk folyamatosan keresi a digitális világ szinergiáit, és előnyeit gyártó független tanácsadóként illetve IT üzemeltetőként állítja Ügyfeleink szolgálatába.

Fő tevékenységünk IT környezetek üzemeltetése, felhő szolgáltatások biztosítása, projektmenedzsment, informatikai tanácsadási szolgáltatások, illetve IT hatékonyság optimalizálása.

Magasan képzett, több évtizedes IT tapasztalattal rendelkező kollégáink első sorban a közepes és a nagyvállalati szegmensben tevékenykednek, így ismerve ezen szervezetek mindennapi informatikai, vagy az informatika által átszőtt üzleti problémáit, a BIT SERVICE csapata sikerrel támogatja ügyfeleit céljainak elérésében.

Kiemelkedő eredményekkel veszünk részt a kormányzati, illetve gyártó szektorban és a pénzintézetek vonatkozásában, mely területeken számos referenciával rendelkezünk.

Portfóliónk széles spektruma magába foglalja Ügyfeleink üzleti-informatikai stratégiájának kialakítását és informatikai architektúrák tervezését, minőségbiztosítását illetve az ezekhez elengedhetetlen komponensek beszállítását és a kapcsolódó szakértői tanácsadást, legyen szó akár a megfelelő licenc konstrukció vagy hardver, esetleg a megfelelő ügyviteli rendszer kiválasztásáról.

Az ügyféligények kielégítését tanácsadó-projektmenedzser, termékmenedzser, infrastruktúra architect és mérnök, illetve service desk erőforrások biztosítják.

A Bit Service Kft. szakemberei szívesen állnak rendelkezésére a kapcsolat@bitservice.hu e-mail címen!

Tisztelettel,

Medvei Péter    ügyvezető

a

b